Відбувся семінар з реалізації проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-України

18.10.2018 у Львові відбувся семінар з реалізації проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-України. Участь у семінарі взяли начальник відділу економіки природокористування Ольга Колодій та начальник відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Інеса Шемелинець.

Під час семінару учасників ознайомлено з основними вимогами до написання та реалізації проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-України, шляхами їх промоції, процедурою проведення закупівель в системі PROZORRO.

Довідково:

У рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 буде реалізовано проект “РовеЛове Розточчя – разом попри кордони”.

Організаторами Програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 виступає Європейський Союз в межах Європейського інструменту сусідства та партнерства.

Проект спільно реалізовуватимуть 6 партнерів з Львівщини та Люблінського воєводства: гмінаZamosc, АсоціаціяЄврорегіон “Карпати – Україна”, Маршалківське управління Люблінського воєводства,Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Яворівський національний природний парк та Розточанський парк народовий.

Проект «RoweLove Розточчя – разом попри кордони» успішно пройшов оцінку за результатами трьох етапів відбору та був рекомендований до фінансування.

Загальною метою проекту є популяризація та збереження природної спадщини завдяки діяльності, спрямованої на розвиток туристичної інфраструктури, створення туристичних продуктів, що сприяє зміцненню партнерських зв’язків, поліпшенню іміджу та привабливості польського і українського Розточчя.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь