Підготовлено Екологічний паспорт Львівської області за 2021 рік

Департаментом екології та природних ресурсів підготовлено «Екологічний паспорт Львівської області за 2021 рік», в якому відображена об’єктивна інформація про екологічний стан області.

В підготовленому виданні фахівці знайдуть актуальну інформацію про динаміку екологічної ситуації нашої області, а зацікавлені мешканці матимуть можливість познайомитись зі станом атмосферного повітря, водних, земельних та лісових ресурсів, інформацію щодо поводження з відходами, про природно-заповідний фонд і загальний моніторинг довкілля Львівщини – повідомляє начальник відділу нормування дозвільної діяльності та моніторингу Ігор Кравець.

Відповідно до проаналізованих статистичних даних можна зазначити, що обсяги викидів забруднюючих речовин, які надійшли в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів підприємств, установ та організацій Львівської області за минулий рік зменшилися, зокрема – у 2021 році вони становили 76,0 тис. тонн, що на 14,5% менше, ніж у 2020.

Детальніше ознайомитися з електронною версією видання «Екологічний паспорт Львівської області за 2021 рік» можна за посиланням: https://deplv.gov.ua/ekologichnyj-pasport/

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь