Семінар щодо реалізації проєктів, які спрямовані на апробацію екосистемних підходів в адаптації до змін клімату в природному заповіднику Розточчя

У природному заповіднику «Розточчя» триває підсумковий семінар за результатами реалізації пілотних проєктів, які спрямовані на апробацію екосистемних підходів в адаптації до змін клімату.

Учасникам заходу вже представили Стратегію екосистемної адаптації до зміни клімату біосферного резервату Розточчя та доповіді про рекультивацію антропогеннопорушених земель як метод адаптації та про повторне зволоження і відновлення заболочених територій на прикладі заповідного болота «Заливки».
Також в рамках зустрічі ще заплановані виїзди у фермерське господарство «Адоніс», у с.Воля Старицька та заповідне болото «Заливки» для ознайомлення з результатами реалізованих проєктів.

Захід відбувається в рамках проєкту «Екосистемна адаптація до зміни клімату та стійкий регіональний розвиток через розширення можливостей українських біосферних резерватів».

Партнерами проєкту є:
– Фонд Міхаеля Зуккова (Німеччина);
– Університет сталого розвитку Еберсвальде (Німеччина);
– Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України;
– Адміністрація установ природно-заповідного фонду в межах біосферних резерватів та представники місцевих природоохоронних громадських організацій, зокрема, Природний заповідник «Розточчя»

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь