Відбулася онлайн конференція з питань розробки програми Державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря на 2021-2025 роки

Відбулась онлайн конференція з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України з питань розробки програми Державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря на 2021-2025 роки Львівської зони (далі – Програма).
Під час конференції обговорили проблемні питання, що виникли під час розробки Програми та отримали рекомендації Міндовкілля України для вдосконалення Програми.
Участь у конференції прийняли члени комісії з питань здійснення державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря та управління якістю атмосферного повітря і спеціалісти відділу нормування дозвільної діяльності та моніторингу управління регулювання природокористування та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.
Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА висловлює свою вдячність експертам Міндовкілля України за плідну співпрацю у сфері моніторингу атмосферного повітря та сподівається на погодження проєкту Програми в найближчий час.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь