Реєстр місць видалення відходів та об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 №1216 «Про затвердження Порядку ведення реєстру місць видалення відходів» та від 31.08.1998 №1360 «Про затвердження Порядку ведення реєстру об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів» департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації ведуться реєстри місць видалення відходів (МВВ),  та об’єктів утворення відходів (ОУВ) та об’єктів оброблення та утилізації відходів (ООУВ). З даними реєстрами можна ознайомитись за посиланнями: https://cutt.ly/reestrMVV та https://cutt.ly/reestrOUVtaOOUV.
Нагадуємо, що усім власникам МВВ, ОУВ та ООУВ, на підставі вищевказаних постанов, необхідно здійснювати щорічний перегляд паспортів МВВ та реєстрових карт ОУВ та ООУВ та подавати відповідні зміни на розгляд до Департаменту. Для оперативної обробки, передачі та зберігання даних паспортів МВВ та реєстрових карт ОУВ та ООУВ використовуються їх електронні версії, які також подаються на розгляд. Зразки електронних версій розміщені на сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та доступні для перегляду за посиланням – https://mepr.gov.ua/news/27521.html.

Додатково:

Департаментом розроблена дорожня карта щодо щорічного перегляду паспортів МВВ, яка дозволить власникам МВВ швидше розібратись з процедурою щорічного перегляду паспорта МВВ. З даною дорожньою картою можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/dorognia_karta.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь