Повідомлення про планову діяльність

Повідомлення про планову діяльність Солонківської сільської ради , яка підлягає процедурі оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Заходи щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Зубра, а також для боротьби з шкідливою дією вод на території сіл Раковець, Підтемне, Новосілка Пустомитівського району Львівської області. Капітальний ремонт».

Деталі на Єдиному реєстрі з ОВД за посиланням:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/5664/reports/AZN9PmovyR.pdf

Повідомлення про планову діяльність

Повідомлення про планову діяльність приватного підприємства «Проект-Буд», яка підлягає процедурі оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Спорудження розвідувальної свердловини №8-Рудниківська Рудниківської площі». Деталі на Єдиному реєстрі з ОВД за посиланням:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/5669/reports/qtmI3ER1HA.pdf

Повідомлення про планову діяльність

Повідомлення про планову діяльність приватного акціонерного товариства «Червоноградський завод залізобетонних виробів», яка підлягає процедурі оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Видобування корисних копалин (будівельного піску) на Двірцівському родовищі».

Деталі на Єдиному реєстрі з ОВД за посиланням:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/5673/reports/FVNuG1WR6i.pdf

Повідомлення про планову діяльність

Повідомлення про планову діяльність товариства з обмеженою відповідальністю «Яворівське заводоуправління будівельних матералів», яка підлягає процедурі оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Видобування глини (сировина керамзитова) на ділянці «Старичі» Ліс-Окілківського родовища, загальною площею 26,04 га. для виробництва керамзиту». Деталі на Єдиному реєстрі з ОВД за посиланням:

http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/5619/reports/Cbw1qGvAqU.pdf

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь