Оголошення щодо громадських слухань з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності

з «Будівництва установки по переробці відпрацьованих автомобільних шин, відходів гуми і деревини продуктивністю до 16 тонн/добу (за сировиною)», що знаходиться за адресою Львівська область, Миколаївський район, с. Гранки кути, вул. Лісна 8а

Відповідно п.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 забороняється з 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.
Враховуючи вищенаведене, просимо надавати письмові зауваження до Звіту з оцінки впливу на довкілля вищезазначеної діяльності в Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за адресою: 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98, або на електронну адресу ovdseoloda@gmail.com до 13 квітня 2020 р.
Також повідомляємо, що зі Звітом з оцінки впливу на довкілля та іншою додатковою інформацією можна ознайомитися за адресами:
– с. Берездівці, вул. Травнева, 2 приміщення Берездівецької сільської ради;
– єдиний реєстр з ОВД за посиланням http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/4739/reports/EFOExasUWn.pdf.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь