Мінприроди розпочало прийом запитів на здійснення природоохоронних заходів у 2017 р.

Департамент екології та природних ресурсів повідомляє, що з 01 січня 2017 року Міністерством екології та природних ресурсів України проводиться прийом запитів на фінансування  природоохоронних заходів, які фінансуються з державного бюджету (Державного фонду охорони навколишнього природного середовища) у 2017 році за бюджетною програмою 2401270 «Здійснення природоохоронних заходів».

Формування Планів природоохоронних заходів здійснюється згідно Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів (далі – Порядок), затвердженого наказом Мінприроди України від 12.06.2015 року за № 194, та відповідно до Переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів, затвердженого постановою КМУ від 17.09.1996  № 1147. Запити подаються замовниками заходів до Мінприроди в термін до 15 листопада поточного року.

 

Згідно п. 2.2 зазначеного Порядку одним із обов’язкових  додатків до запиту є екологічний висновок для здійснення природоохоронного заходу, виданий департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

 

Відповідно до вищенаведеного, просимо звернути увагу на можливість залучення коштів державного бюджету до вирішення екологічних проблем області та подавати в департамент екології та природних ресурсів належним чином оформлені пакети документів, з метою отримання екологічного висновку, для подальшого їх подання в Мінприроди України.

 

Форма запиту про виділення коштів для здійснення природоохоронних заходів та інші необхідні документи, визначені додатками 2,3 і 5 до Порядку завантажити тут.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь