Департаментом екології видано плакати про види тварин, занесених до Червоної книги України

Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації за сприяння обласного фонду охорони навколишнього природного середовища підготовлено і видано плакати про рідкісні види тварин Львівщини, занесених до Червоної книги України.

Фауна Львівської області є надзвичайно багатою і різноманітною завдяки унікальним природним умовам регіону. Однак, як і по всій планеті, на території нашої області господарська діяльність людини спричинила зниження чисельності або й зникнення багатьох видів тварин. Свідоцтвом загроз для біорізноманіття є складені науковцями переліки зникаючих видів тварин – Червоні книги, які з кожним виданням стають об’ємнішими. 

 

З метою підвищення рівня екологічної свідомості у молодого покоління, збереження  червонокнижних видів тварин Львівщини, Департаментом екології буде розповсюджено екоплакати серед освітніх закладів області.

 

Охочих отримати плакати про рідкісні види тварин Львівщини, занесених до Червоної книги України, просимо звертатися до департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за адресою: м.Львів, вул. Стрийська,98, або за тел. (032) 238-73-83.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь