Міжнародний конкурс «Екопогляд»: долучайтеся та відкрийте свої екологічні ідеї світу

Національний центр «Мала академія наук України» за підтримки міжнародних партнерів (Copernicus Academy, Fun & Education Global Network, Sinergise) запрошує до участі в Міжнародному конкурсі «Екопогляд».

Ініціатива спрямована на популяризацію знань з екології, географії, дистанційного зондування Землі та суміжних галузей науки, підтримку обдарованих дітей та учнівської молоді, залучення їх до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України, а також налагодження міжнародної комунікації для обміну знаннями.

До участі у конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти.

Конкурс проводиться у три етапи:

  • І етап – реєстрація з 15 липня до 31 жовтня 2024 року;
  • ІІ етап – відбірковий з 1 до 30 листопада 2024 року;
  • ІІІ етап – фінальний 1-5 грудня 2024 року.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити онлайн-анкету за посиланням: http://surl.li/oasetb , та надіслати оформлену відповідно проєктну роботу на електронну адресу: gis_rs@man.gov.ua

Дедлайн подання заявок — 31 жовтня 2024 року

«Ми живемо в час, коли охорона навколишнього середовища стає життєво важливою. Конкурс «Екопогляд» створено для того, щоб надихнути молодь на активні дії у захисті природи, випробувати себе, поглибити знання з природничих наук і представити власний дослідницький проєкт. Вірю, що саме від молодих поколінь залежить наше спільне майбутнє. Тому закликаю всіх, хто має інноваційні ідеї та бажання зробити світ кращим, приєднуватися і брати участь у конкурсі”, – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик .

Детальніше про конкурс за посиланням: http://surl.li/acfqqe 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь