23 червня – День державної служби

«Лідери публічної служби» – проєкт, який створено Львівська обласна державна адміністрація.Іванна Сторожук, наш головний спеціаліст відділу біоресурсів та заповідної справи, цьогоріч стала його учасником. Вона – чудовий приклад, як прийти на стажування до нас в рамках програми стажування «Реалізуй себе у владі» та залишитися працювати тут, вдосконалюватися і реалізовувати себе через охорону та збереження природного біорізноманіття шляхом створення територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

До речі, з переліком об’єктів природно-заповідного фонду Львівщини можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/jlwrp , а з переліком рекреаційних локацій області тут: http://surl.li/uqzie

Будемо раді, якщо поряд з нами і надалі будуть працювати такі вмотивовані та нові люди, які долучаться до нашої діяльності у військовій адміністрації, бо процеси на рівні області впливають на країну в цілому.

Проєкт реалізовано Відділ розвитку та промоцій апарату ЛОДА за ініціативи Максим Козицький. Також дякуємо Тарасові Патлякевичу за чудові відеороботи в рамках проєкту.

відео

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь