Департамент екології та природних ресурсів взяв участь в події «Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України»

31 травня 2024 року у Львову відбулася зустріч на тему «Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України», організатором якої є професійна спілка «Асоціація професіоналів довкілля» (PAEW) за сприяння UNDP в Україні та фінансової підтримки Уряду Швеції, у якій взяли участь представники департаменту екології та природних ресурсів.

Під час зустрічі обговорювалися питання: природоохоронної реформи, євроінтеграції, відновлення під час війни, проблематика поводження з відходами та шляхи їх рішення, міжнародний досвід зеленого переходу тощо.

Зустріч проводилися у форматі дискусії та обговорення, а також напрацювання рішень разом з усіма учасниками процесу майбутньої відбудови країни.

Т.в.о. директора департаменту Оксана Війтик під час вступного слова наголосила: «Сьогоднішня реалія українського суспільства вимагає насиченого розвитку зеленої економіки та ефективного управління природними ресурсами. Європейський зелений курс відкриває нові можливості для нашої країни, однак цей шлях вимагає від нас нових знань, навичок та глибокої співпраці між усіма секторами суспільства. Надіюсь кожен з учасників зустрічі внесе свій вагомий внесок у формування майбутньої зеленої економіки України».

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь