До уваги надрокористувачів: опитування щодо освітніх викликів та потреб у галузі надрокористування

Бізнес-школа Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE) та Комітет надрокористування Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association, EBA) працюють над створенням нової освітньої програми — «Проєктний менеджмент у надрокористуванні».

Освітня програма буде спрямована на удосконалення знань у галузі видобутку та переробки корисних копалин, засвоєння всіх процедур, необхідних для отримання дозвільних документів, а учасники курсу матимуть змогу адаптуватися до динамічного ринку праці та стати висококваліфікованими менеджерами.

Щоб краще зрозуміти потреби ринку – організатори проводять опитування серед менеджерів видобувних компаній, яке допоможе розробити програми, які будуть доречними і корисними.

Запрошуємо фахівців галузі взяти участь в опитуванні та долучитися до розвитку видобувної галузі в Україні: http://surl.li/tscfk .

Запуск освітньої програми планується восени 2024 року, а її тривалість становитиме 6 місяців.

В Європейській Бізнес Асоціації розповідають, що навчальна програма розроблятиметься з урахуванням потреб ринку та за участю лідерів галузі й охопить широкий спектр тем, зокрема проєктний менеджмент, фінанси, лідерство, стала енергетика, бізнес-аналіз. Спеціалізовані теми включатимуть доступ до надр, екологічні аспекти, GR у надрокористуванні, особливості залучення інвестицій у надрокористування, оподаткування процесу надрокористування.

Як зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик, у сучасних умовах динамічного ринку та постійних технологічних змін, надрокористувачі повинні бути готові до нових викликів та можливостей з метою реалізації нових проєктів в галузі видобутку та переробки корисних копалин. Тому активна участь надрокористувачів у таких програмах не лише сприятиме їхньому професійному розвитку, але й допоможе адаптувати навички проєктного менеджменту та галузеві знання з надрокористування до реальних потреб ринку.

Ознайомитись із концептом майбутньої програми можна за посиланням: http://surl.li/trzhc 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь