Долучайся до Всеукраїнського фестивалю «Ленд-арт весна – 2024»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студентів, архітекторів, дизайнерів долучитися до еколого-мистецького фестивалю «Ленд-арт весна-2024».

Фестиваль проводиться з метою виховання бережливого ставлення до природи, виявлення вмінь і таланту в створенні незвичайних садово-паркових скульптур екологічного спрямування.

Фестиваль відбуватиметься в два етапи.

І етап  фестивалю проводиться заочно та передбачає:

  • – виготовлення екстер’єрних композицій на території своїх помешкань з різного природного матеріалу: інсталяції, коренепластика, композиції з лози, садово-паркові скульптури екологічного спрямування.
  • – створення дизайн проєктів, відеофільмів, малюнків, ескізів, ідей в будь якому виконанні (навіть макетом) з коротким текстовим описом (4 – 5 рядків) своєї ідеї з даної тематики (способи виконання, матеріал, зроблена власноруч чи з допомогою керівника).

Творчі роботи потрібно надіслати до 25 травня 2024 року на електронну адресу:  mosienko@nenc.gov.ua .

На першому етапі будуть відібрані учасники-переможці, які будуть запрошені в табір «Юннат» (безкоштовно) для участі у фінальному етапі фестивалю.

До 1 червня 2024 року на сайті НЕНЦ https://nenc.gov.ua/буде буде оприлюднений список фіналістів.

Фінальний ІІ етап конкурсу «Ленд-арт весна – 2024» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проведе з 25 до 27 червня 2024 року в рамках Фестивалю патріотичних дій.

«Участь в конкурсі є чудовою можливістю для нашої молоді продемонструвати свою творчість та бережливе ставлення до природи. Фестиваль – це не лише можливість для самовираження, а й шлях для підтримки екологічних цінностей та створення більш збалансованого та екологічного світу. Я вірю, що наші учні та молодь мають унікальні таланти, які можуть проявитися у створенні екологічно орієнтованих творів мистецтва», – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик.

Про умови конкурсу детальніше за посиланням: http://surl.li/tlzkx 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь