Запрошуємо взяти участь в онлайн-дискусії «Зелена відбудова України та участь громадськості: процеси, виклики, успішні практики»

16 травня 2024 Ресурсно-аналітичним центром «Суспільство і довкілля», за підтримки Представництва фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні, проводить онлайн-дискусу на тему «Зелена відбудова України та участь громадськості: процеси, виклики, успішні практики».

Під час дискусії будуть обговорюватись наступні питання:

  • 1. Які процеси відбудови та відновлення України відбуваються на міжнародному, національному та місцевому рівнях?
  • 2. Наскільки вони враховують екологічні та кліматичні виклики?
  • 3. Яка роль громадянського суспільства у цих процесах?
  • 4. Які основні тенденції у порівнянні з 2022 роком?

Також під час дискусії буде проаналізовано етапи відновлення України на міжнародному та національному рівнях, порівняння основних тенденцій з 2022 роком, та презентовано аналітичний звіт «Повоєнна зелена відбудова України: процеси, зацікавлені сторони, участь громадськості» Ресурсно-аналітичним центром «Суспільство і довкілля».

Коли: 16 травня, 11:00 – 13:00 (за київським часом)

Де: Zoom

Мова: українська з синхронним перекладом англійською.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/0eqIdj1K

«Зелена відбудова в Україні має важливе значення для забезпечення сталого розвитку країни та збереження навколишнього середовища. У цьому процесі участь громадськості грає ключову роль, оскільки це дозволяє враховувати потреби та думки місцевого населення, а також забезпечує більшу легітимність та підтримку для зелених ініціатив. Залучення громадськості в процес зеленої відбудови також сприяє підвищенню екологічної свідомості та відповідальності серед населення. Це може призвести до зміни споживчих звичок, підтримки екологічних ініціатив та розвитку зеленої культури в країні. Такий підхід сприяє не лише захисту довкілля, а й створенню більш життєздатного та економічно стабільного суспільства» – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війник.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь