Графік стоянок Екобуса у травні 2024 року

У Львівській територіальній громаді продовжують курсувати мобільні пункти для прийому відпрацьованих батарейок, ламп та ртутних термометрів.

Для перегляду розкладу зупинок Екобуса на території Львівської громади у травні 2024 року використовуйте посилання: https://city-adm.lviv.ua/lmr/eko-bus

ДП “Боднарівка” наголошує, що прийом небезпечних відходів від мешканців громади здійснюється безкоштовно. 

Кожна особа може передати до перероблення та утилізації до 10 кілограм батарейок, 10 ламп, а також не більше 5 ртутних термометрів.

Важливо пам’ятати, що лампочки та ртутні термометри слід передавати в непошкодженому стані та в упаковці виробника, якщо така не збереглася, рекомендуємо використовувати безпечну тару, таку як картон чи папір, для уникнення можливих пошкоджень.

«Вже традиційно, щомісяця Львівською громадою курсує Екобус, який приймає на безпечну утилізацію відпрацьовані батарейки, лампи та ртутні термометри. Пам’ятаємо, що небезпечні відходи потребують правильної утилізації. Використовуючи послуги Еко-буса, ми допомагаємо зберегти довкілля для себе та майбутніх поколінь» – зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь