Ранкова кава з ведмедями: Незвичайний відпочинок у Ведмежому притулку Домажир

Весна принесла з собою не лише тепло та квітучу природу, але й відкрила двері до захопливого світу ведмедів. Адміністрація Ведмежого притулку Домажир радо повідомляє, що майже всі мешканці притулку прокинулися із зимового сну, і оголошує про відновлення вже традиційних суботніх екскурсій – Ранкова кава з ведмедями.

Тому запрошуємо всіх охочих на захоплюючу подорож до Ведмежого притулку, де Ви отримаєте унікальну можливість зануритися в світ цих чарівних тварин та отримати незабутні враження. У програмі заходу на Вас чекає:

  • ексклюзивна екскурсія територією притулку, під час якої екскурсовод розповість про життя ведмедів, їхню поведінку та особливості;
  • смачний сніданок у затишному кафе “Мед і Ягода”, де Ви зможете насолодитися атмосферою природи та послухати спів пташок;
  • можливість побачити, як саме ведмеді снідають, дізнатися цікаві факти про їхнє харчування та ветеринарні огляди;
  • почути унікальні історії з життя кожного мешканця притулку.

Ваша участь у Ранковій каві з ведмедями – це не лише чудова можливість для відпочинку, але й важлива підтримка роботи притулку та допомога ведмедям.

Не зволікайте – кількість місць обмежена! Пам’ятайте, що потрібно попередньо зареєструватися за телефоном: +380675093058.

Дата: Кожна субота

Час: Початок о 9:00 год

Тривалість: До 2 годин

Адреса: Ведмежий Притулок Домажир (с. Жорниська, Львівська область, Яворівський район)

Вартість: 600 грн з особи, знижка 50% для дітей до 7 років.

«Ведмежий притулок Домажир – це унікальний заклад в Україні, який спеціалізується на порятунку та реабілітації бурих ведмедів. Тут ви зможете не лише спостерігати за ведмедями, яких врятували, але і взяти участь у різноманітних заходах для дітей та дорослих. Насолоджуйтесь природою, проводьте час з родиною та друзями, а також дізнавайтеся більше про важливість збереження та захисту дикої природи»: зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь