Порятунок від серця: “Домівка Врятованих Тварин” на передовій благородної місії

В умовах повномасштабного вторгнення, коли загроза людям стає непередбаченою, не менш вразливі є й ті, хто не може висловити своїх страхів словами – тварини. 

Благодійний Фонд “Домівка Врятованих Тварин” стоїть на захисті бездомних тварин. Протягом останніх п’яти років ця команда працює неустанно, забезпечуючи безпеку та комфорт для хвостиків, що опинилися в найважчих умовах.

Команда “Домівки Врятованих Тварин” працює не лише в межах нашої області, а й нерідко виїжджає на передову, з метою евакуювати та забезпечити безпеку хвостикам, які  залишилися наодинці в центрі бурі. Завдяки цим героям, багато тварин мають шанс на щасливе життя, отримуючи не лише притулок, але і безмежну любов та догляд від волонтерів “Домівки Врятованих Тварин”.

Наразі в Домівці знаходиться 1500 хвостиків, кожен з яких має свою унікальну історію і потребує любові та догляду.

Соціальні мережі фонду – це не просто інформаційний канал, але й вікно у світ їхньої рятувальної роботи. Від розповідей про рятувальні евакуації до акцій зборів та ініціатив для підтримки мешканців Домівки – все це можна знайти на сторінках у Facebook та Instagram та на офіційній сторінці благодійного фонду за покликанням: https://domivka-tvaryn.com/.

БФ “Домівка Врятованих Тварин” – це промінчик світла у темряві для тих, хто втратив все через війну. Їхня безкорислива місія – дарувати другий шанс, будуючи теплі домівки для хвостатих друзів. Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, закликає всіх приєднатися до їхньої благородної місії та разом будувати майбутнє, де кожна тварина знайде любов, безпеку, дбайливу сім’ю та дім.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь