Про громадські слухання з оцінки впливу на довкілля у березні

Запрошуємо долучатися до громадських слухань звітів з оцінки впливу на довкілля, що відбудуться у режимі відеоконференції, та до яких запрошуються всі охочі.

 Перелік запланованих громадських обговорень у березні 2024 року за посиланням: https://www.facebook.com/ekologialoda/posts/pfbid02JrXG25iJfiJmW5zwAAkesDRm1LjbTQYV94QgN8iFB8zgscTyRXgAo7B3kt24nUbLl

 Оксана Війти, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів, наголошує, що метою громадських слухань є поінформувати громадськість про плановану діяльність, її очікувані впливи на довкілля та спроєктовані природоохоронні заходи, надати відповіді на запитання громадськості, а також зібрати від громадськості будь-які зауваження та пропозиції щодо планованої діяльності.

Брати участь у громадських слуханнях можуть представники громадськості незалежно від відстані проживання до місця розміщення планованого об’єкта, місця реєстрації неурядової організації чи будь-яких інших факторів.

Із записами всіх  попередніх відеоконференцій щодо оцінки впливу на довкілля можна ознайомитися на YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/@OVDSEOLVIV.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь