Запрошуємо на Всеукраїнську наукову-практичну конференцію «Природа в окупації – 10 років російської військової агресії проти довкілля. Перспективи відновлення природоохоронних територій України»

28–29 березня 2024 року планується проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Природа в окупації – 10 років російської військової агресії проти довкілля. Перспективи відновлення природоохоронних територій України» у форматі онлайн (з можливістю долучитись офлайн).

До участі у конференції запрошуються науковці, працівники об’єктів природно-заповідного фонду, представники територіальних громад, лісогосподарських підприємств, установи та організації, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони довкілля, громадські природоохоронні організації, ЗМІ.

Форма участі у заходах Конференції:

  • – усна доповідь та публікація матеріалів в збірці матеріалів конференції;
  • – публікація матеріалів в збірці матеріалів конференції;
  • – участь без доповіді та публікації.

Метою конференції є обговорення та аналіз впливу російської військової агресії на природоохоронні території України, виявлення проблемних аспектів та пошук ефективних шляхів відновлення довкілля з метою забезпечення сталого розвитку та збереження біорізноманіття.

Зареєструватися на конференцію можна до 18 березня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/dLuPtpfGbAhL1x878 

Участь у заходах конференції є безкоштовною.

Організатор заходу є ГО «Всеукраїнська екологічна ліга». 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь