Візьми участь у мінімарафоні – отримай футболку з Водяним драконом!

До Дня води Міндовкілля запрошує дітей та підлітків взяти участь у мінімарафоні «Водяний дракон».

Під час марафону учасники дізнаються багато цікавих фактів про воду, а за кожне правильно виконане завдання отримають пазл від картинки Водяного дракону. Той, хто збере всі пазли, стане власником футболки!

До участі запрошуються діти та підлітки віком від 8 до 16 років.

Покрокова інструкція, аби стати учасником мінімарафону:

  • Зареєструйтеся за посиланням http://surl.li/rejom до 7 березня включно.
  • Далі слідуйте інструкціям, впродовж 8 днів виконуйте завдання та збирайте віртуальні пазли Водяного дракона.
  • До Дня води (22 березня) отримайте футболку у подарунок.

Звертаємо увагу, що кількість місць обмежена – всього 70 учасників, тож поспішайте!

«Проблема нестачі прісної води, на сьогоднішній день, є актуальною як для бідних, так і для багатих країн світу. Це гучний дзвіночок, який нагадує нам, що одним із головних завдань людства є збереження чистоти водних ресурсів. Люди рідко замислюються над тим, як багато дають нам річки – прісну воду для пиття, можливість зрошення полів, їжу, задоволення від споглядання природи та різноманітні туристичні розваги. Цей міні марафон – це чудова можливість поміркувати, як саме ми бережемо воду, як ми дбаємо про річки. Це також хороший стимул для молодого покоління проявити себе, сформулювати своє ставлення до водних ресурсів задля їх збереження», – наголосила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Зазначаємо, шо мінімарафон організовано Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів, Державним агентством водних ресурсів України, Всесвітнім фондом природи WWF-Україна та проєктом ЄС EU4Environment – Water and Data.”

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь