Графік стоянок Еко-Буса у березні 2024 року

 У Львівській територіальній громаді продовжується діяльність мобільних пунктів для прийому відпрацьованих батарейок, ламп та ртутних термометрів.

 Мешканці громади можуть здавати небезпечні відходи протягом березня. Окрім того, організовано додаткові стоянки Еко-Буса у м. Дубляни, с. Лисиничі, с. Зашків та с. Рясне – Руське

 З розкладом зупинок Еко-Буса в межах територіальної громади Львова у березні 2024 року можна ознайомитися за посилання: https://city-adm.lviv.ua/lmr/eko-bus.

 Важливо зазначити, що ДП «Боднарівка» прийом небезпечних відходів від мешканців громади здійснює безкоштовно. Кожна особа може передати до перероблення та утилізації до 10 кілограм батарейок, 10 ламп, а також не більше 5 ртутних термометрів. Важливо наголосити на тому, що лампочки та ртутні термометри слід передавати в непошкодженому стані та в упаковці виробника. У випадку відсутності такої упаковки рекомендується використовувати безпечну тару, таку як картон чи папір, для уникнення можливих пошкоджень.

 «На території Львівської територіальної громади активно діють мобільні пункти для прийому небезпечних відходів. Ця ініціатива є важливим кроком у створенні екологічної та відповідальної спільноти. Мешканці громади мають можливість здавати відпрацьовані батарейки, лампи та ртутні термометри протягом березня, враховуючи важливість правильної утилізації цих матеріалів» – зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь