Запрошуємо до участі у громадських слуханнях з оцінки впливу на довкілля

Інформуємо про громадські слухання звітів з оцінки впливу на довкілля, що відбудуться у березні у режимі відеоконференції, та до яких закликаємо долучатися всіх охочих.

Нагадуємо, громадські слухання проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Посилання на наступні громадські обговорення:

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Будівництво очисних споруд на ЛВДС«Сколе» АТ«Укртранснафта»
    Понеділок, 4 березня 11:00 – 12:00
    Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/wmv-hahb-grs
  2. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Діяльність пташників для вирощування птиці розміщених за адресою: 80526, Львівська обл., Золочівський р-н, Буська ТГ, с. Переволочна, вул. 500-річчя Перевалочна, 2»
    Вівторок, 19 березня 11:00 – 12:00
    Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/nmj-gkrc-yxf
  3. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Експлуатація АЗС призначеної для зберігання та реалізації світлих нафтопродуктів, та заправка паливом автотранспорту усіх типів за адресою: Львівська обл, Яворівський р-н, м. Судова Вишня, вул.Загороди, 205-д”
    Четвер, 21 березня 11:00 – 12:00
    Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/uap-poei-tqb

Із записами всіх відеоконференцій можна ознайомитися на YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/@OVDSEOLVIV.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь