Долучайтесь до екоекскурсії Природним заповідником «Розточчя»!

Вже цієї суботи, 24 лютого 2024 року, відбудеться унікальна можливість відвідати разом з екскурсією природний заповідник «Розточчя».

Ведучим екскурсії буде Ігор Скольський – експерт з питань наземних і аерофотоспостережень за лісом та практикою ведення лісового господарства ГО «Лісові ініціативи і суспільство», директор ПЗ «Розточчя».

Як зазначають у ПЗ «Розточчя» всі екскурсанти зможуть побачити торфове болото в урочищі Заливки, його мешканців, поспостерігати та послухати перших птахів, які вже повернулися в Україну.

Кожен бажаючий зможе доєднатись до заходу об 11:00, 24 лютого 2024 року, попередньо зареєструвавшись за посиланням: https://forestcom.org.ua/news-post/ekoekskursiya-roztochchya. Після успішної реєстрації на електронну форму прийде організаційна інформація.

Участь в екскурсії безкоштовна.

Як наголошує Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації: «Відвідати ПЗ “Розточчя” організованою екскурсією – це виняткова можливість для всіх зацікавлених дізнатись детальніше про установу, побачити унікальні місця та насолодитись красою зимової природи регіону Розточчя.»

Захід відбудеться у рамках екоосвітніх ініціатив проєкту «Боротьба із незаконними рубками в Україні», який реалізує ГО “Лісові ініціативи і суспільство” за підтримки відділу міжнародних програм Лісової служби США U.S. Forest Service.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь