Природоохоронці облдержадміністрації діляться досвідом зі студентами

Студенти третього курсу Львівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування спеціальності туризм і рекреація відвідали департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

В майбутньому випускники коледжу стануть фахівцями з рекреації та туризму і застосовуватимуть набуті раніше знання для поєднання туристичної діяльності та сфери збереження навколишнього середовища.

Відтак, в департаменті студентів ознайомили з механізмом створення територій та об’єктів природно-заповідного фонду, нормами законодавства та моментами, на які потрібно зважати при плануванні майбутньої діяльності, які матеріали та погодження потрібно готувати щоб цінна територія набула природоохоронного статусу та в майбутньому була осередком рекреаційної діяльності, місцем поширення екологічних знань та підтримки загального екологічного балансу в регіоні.

Зокрема, заступниця директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Ганна Башта зазначає, що департамент вже не один рік співпрацює з навчальними закладами області. Студенти проходять практику на базі установи, а по закінченню навчання часто працевлаштовуються у департаменті. Ми – відкриті для тих, хто прагне набути знань, а потім застосувати їх в професійній діяльності.

Також нагадуємо, що у Львівській обласній державній адміністрації для талановитих та вмотивованих молодих людей, які хочуть спробувати реалізувати себе в органах державної влади та на державній службі, діє проєкт стажування молоді “Академія перших можливостей”.

Більше інформації про участь у проєкті стажування можна дізнатися за адресою: каб.233, вул. Винниченка, 18, м. Львів, 79008, за тел.: (032) 299 9224 і за посиланням: https://linktr.ee/academyloda

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь