Анонс. Онлайн-засідання оновленого складу басейнової ради Дністра

16 січня о 10:00 відбудеться онлайн-засідання оновленого складу басейнової ради Дністра, яке проходитиме у форматі відео-конференції за допомогою сервісу Google Meet.

Головними питаннями для обговорення будуть:

  • проєкт Плану управління річковим басейном Дністра (2025-2030), процедура стратегічної екологічної оцінки (СЕО) та  початок громадського обговорення;
  • результати виконання програми державного моніторингу у 2023 році та вплив роботи суб’єктів господарювання, які надають послуги з централізованого питного водопостачання та водовідведення на МПВ басейну річки Дністер;
  • розгляд пропозицій до Плану заходів із захисту від шкідливої дії вод на 2024 рік у басейні річки Дністер;
  • різне.

Як зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Оксана Війтик, на порядку денному стоять питання, що мають ключове значення для екологічної стабільності та ефективного управління ресурсами нашої річки. Зокрема, проєкт Плану управління річковим басейном Дністра, дозволить нам реалізовувати довгострокові стратегії збереження та відновлення екосистеми басейну ріки Дністер, а результати державного моніторингу 2023 року дозволять нам оцінити вплив діяльності суб’єктів господарювання, зокрема у сферах питного водопостачання та водовідведення, та вжити необхідних заходів для забезпечення стабільного та якісного водокористування. 

До участі у заході запрошуються представники громадських організацій та органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку, представники ЗМІ.

З метою підключення до онлайн-заходу та отримання додаткової інформації можна звертатися до контактної особи: Іванни Гнатишин – секретаря басейнової ради, тел. (0342) 52 31 42, e-mail: ivannagnat@ukr.net.

Звертаємо Вашу увагу, що відеозустріч вимагає схвалення підключення до конференції, тому реєстрацію потрібно розпочати завчасно з 09:30.

Акредитація ЗМІ: Іванна Габльовська 0664690445,
  e-mail: buvrif.zmi@gmail.com 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь