Відвідайте Благодійний ярмарок від Домівки у Forum Lviv, підтримайте «хвостиків»

Сьогодні у виставковій зоні ТРЦ «Forum Lviv» на 3-му поверсі розпочав свою роботу Благодійний ярмарок від Домівки врятованих тварин.
Благодійний ярмарок у ТРЦ від Домівки врятованих тварин триватиме до 17 грудня.

На ярмарку відвідувачів очікують неймовірні історії про хвостиків, які живуть у Домівці, а також о 16:00 кожного дня події відбудеться лекція від засновника притулку «Домівка врятованих тварин» Ореста Залипського про екоцид України, спричинений повномасштабним вторгнення росії в Україну.

Організатори заходу також повідомляють, що у відвідувачів буде унікальна можливість придбати продукцію з символікою притулку, яку спеціально створили для ярмарку, а всі виручені кошти підуть на підтримку Домівки і допомогу хвостикам.

«Розпочата ініціатива проведення Благодійного ярмарку від Домівки врятованих тварин створює зручну співпрацю між тими, хто бажає зробити внесок у добру справу та тваринами, які потребують підтримки. Надіюся, що завдяки таким подіям безпритульних тварин на вулицях українських міст стане менше!» – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь