Підтримайте Різдвяну ініціативу для українських військових

Національний природний парк «Північне Поділля» запрошує долучитися до солодкої ініціативи волонтерів Брідщини та Золочівщини для захисників і захисниць України – «ГІЛЬЗА ЗА СМАКОЛИК».

 Для підтримки доброї справи працівники національного природного парку розфарбували гільзи передані військовими з бойових точок. Відтак, їх обмінюють на солодкий гостинець до дня Святого Миколая та Різдва Христового!

 В адміністрації парку зазначають, що під солодким гостинцем розуміють: енергетичні батончики, печиво, вафлі, кава, чай, халва, цукерки, згущене молоко, шоколад, мед, горіхи, родзинки тощо.

 Усі зібрані солодощі будуть передані волонтерами ЗОЛОЧІВ.НЕТ #ДопомогаАрміїБроди до захисників ТРО 103 бригади 64 батальйону ЗСУ.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації закликає всіх підтримати цю солодку ініціативу, аби наші захисники відчули, що у них за спиною є підтримка. Щоб у суворих буднях воїнів було маленьке свято і не згасала віра у чудо Святого Миколая.

Детальніше про акцію «Гільза за смаколик» за номерами телефонів: 0978453057, 0968975033, 0969197073, 0983663116.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь