Інформуємо про громадські обговорення звітів з оцінки впливу на довкілля, що відбудуться в грудні у режимі відеоконференції, та до яких закликаємо долучатися небайдужу громадськість.

Нагадуємо, громадські обговорення проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності відповідно до Закону України про оцінку впливу на довкілля».

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Експлуатація м’ясопереробного комплексу з встановленням системи утилізації відходів м’ясопереробного виробництва”. ТзОВ “РЯСНЯНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ”.

Четвер, 7 грудня · 11:00;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/wdm-ywaj-xob.

 

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності Експлуатація АЗС ТОВ “Захід Вест Ойл” призначеної для зберігання та реалізації світлих нафтопродуктів, та заправка паливом автотранспорту усіх типів за адресою: Львівська область, Львівський р-н, с. Наварія, вул. Львівська, 148-б”.

Пʼятниця, 8 грудня · 11:00;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/qkd-tupr-ntb.

 

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Реконструкція УПГ Рудниківське в частині вхідної газозбірної гребінки, вузлів низькотемпературної сепарації, підготовки та компримування газу, допоміжних систем на території Миколаївської міської ТГ Стрийського району”. ПП “ПРОЕКТ-БУД”.

Понеділок, 18 грудня · 11:00;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/nfo-uzsv-uzq.

 

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Спорудження свердловини №703 Більче-Волицька, Більче-Волицького газового родовища”. ТОВ “ЕКСПЕРТ ПЕТРОЛЕУМ УКРАЇНА”.

Вівторок, 19 грудня · 11:00;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/fxj-yasx-ihb.

 

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Спорудження свердловини №90 Летнянська, Летнянського газоконденсатного родовища”. ТОВ “ЕКСПЕРТ ПЕТРОЛЕУМ УКРАЇНА”.

Середа, 20 грудня · 11:00;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/wwz-eeir-znf.

 

  1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Спорудження свердловини №17 Грудівська,Грудівського газоконденсатного родовища”. ТОВ “ЕКСПЕРТ ПЕТРОЛЕУМ УКРАЇНА”.

Четвер, 21 грудня · 10:30;

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/iqf-joom-fpb.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь