Анонс. Національний Форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

Всеукраїнська екологічна ліга за сприяння та підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування 21-23 листопада проводитиме Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології», який відбудеться у місті Івано-Франківськ у форматі офлайн (з можливістю долучитись онлайн).

 

Ключова тема форуму: Перші практичні дії та проблемні питання реалізації Закону України «Про управління відходами».

Форум буде цікавим для органів державної влади та місцевого самоврядування, агенцій регіонального розвитку, науковців, бізнес-структур, які працюють у сфері поводження з відходами, підприємствам-виробникам техніки та технологічного обладнання перероблення відходів, установам, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони довкілля, неурядовим організаціям тощо.

Як зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик, форум – це унікальна можливість для представників різних секторів – від урядових органів до бізнесу, від активістів громадських організацій до науковців – зібратися разом і обмінятися досвідом та інсайтами у сфері управління відходами. Саме такий синергетичний підхід дозволить розглянути актуальні  проблеми та розробити стратегії для подальшого розвитку системи управління відходами в нашій країні.

Онлайн-трансляція всіх заходів форуму відбуватиметься на ФБ-сторінці Всеукраїнської екологічної ліги за посиланням: https://www.facebook.com/all.ukrainian.environmental.league

Для контактів та отримання додаткової інформації можна звертатися до

Марії Вавер тел.:+380678841328, +380990554739, e-mail: vel@ecoleague.net .

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь