Оновлення персонального складу басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну

Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, згідно наказу Державного агентства водних ресурсів України від 21.07.2023 року № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад», визначено відповідальним за оновлення персонального складу басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну та підготовку зборів представників заінтересованих сторін.

Оскільки строк повноважень членів басейнової ради, склад якої було сформовано у 2018 році, завершується, зараз відбувається її оновлення.

Оксана Війтик –  т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, наголошує на важливості долучитися до процесу формування складу басейнових рад. Це надзвичайно важливий крок для забезпечення збалансованого та сталого використання водних ресурсів, а також для розроблення та  реалізації планів управління річковими басейнами і виконання водоохоронних заходів.

Відтак, запрошуємо представників заінтересованих сторін (центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, водокористувачів, підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, що здійснюють свою діяльність у межах басейнів річок Західного Бугу та Сяну) для сприяння й співпраці у забезпеченні досягнення «доброго» екологічного, кількісного та хімічного стану масивів поверхневих та  підземних вод, а також «доброго» екологічного потенціалу штучних та істотно змінених масивів поверхневих вод у межах території річкових  басейнів.

Надати кандидатуру представника від організації можна шляхом подання заяви: http://surl.li/mkvfh разом із супровідним листом від організації, яку кандидат представляє.

Пропозиції щодо кандидатур до складу басейнової ради приймаються до до 04.11.2023 року на електронну адресу Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну: buvrzbts@gmail.com.

Контактна особа: Андрухів Тетяна Романівна: 0676886002; (0322) 75-10-28

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь