Оновлення персонального складу басейнової ради річки Дністра

Згідно наказу Державного агентства водних ресурсів України від 21.07.2023 року № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад» Дністровське басейнове управління визначено відповідальною організацією за формування оновленого складу басейнової ради Дністра та підготовку зборів представників заінтересованих сторін (https://davr.gov.ua/news/derzhavne-agentstvo-vodnih-resursiv-ukraini-rozpochalo-proces-onovlennya-personalnogo-skladu-basejnovoi-radi-dnistra).

Басейнова рада Дністра сформована у 2019 році і оскільки строк дії повноважень членів басейнової ради становить 5 років, зараз відбувається її оновлення.

Відтак, з метою впровадження інтегрованих підходів в управлінні водними ресурсами за басейновим принципом Оксана Війтик –  т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, запрошує усі зацікавлені сторони приєднатися до процесу управління водними ресурсами в межах району басейну річки Дністер, як найбільшого річкового басейну Львівської області.

Надати кандидатуру представника від організації можна шляхом подання заяви: http://surl.li/kxita  разом із супровідним листом від організації, яку кандидат представляє.

Пропозиції щодо кандидатур до складу басейнової ради приймаються до 26.10.2023 року на електронну адресу Дністровського Басейнового управління водних ресурсів: vodaif@vodaif.gov.ua.

Контактна особа: Іванна Гнатишин, тел. (0342) 52 31 42.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь