До уваги водокористувачів, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських об’єднань

Держводагентство розпочало процес оновлення персонального складу Басейнової ради річки Прип’ять.

Згідно наказу Державного агентства водних ресурсів України від 21.07.2023 року № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад» Басейнову раду річки Прип’яті визначено відповідальною організацією за формування оновленого складу басейнової ради та підготовку зборів представників заінтересованих сторін (https://davr.gov.ua/news/derzhavne-agentstvo-vodnih-resursiv-ukraini-rozpochalo-proces-onovlennya-personalnogo-skladu-basejnovoi-radi-richki-pripyat).

Як зазначає Ганна Башта, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, для вирішення проблем у межах території річкового басейну річки Прип’ять  та досягнення доброго екологічного стану вод важливим є залучення всіх зацікавлених сторін до процесу управління водними ресурсами. Тож представників центральних та місцевих органів влади, підприємств, установ, організацій запрошуємо активно долучатися до  формування складу басейнової ради.

Надати кандидатуру представника від організації можна шляхом подання заяви: http://surl.li/kxita разом із супровідним листом від організації, яку кандидат представляє.

Пропозиції щодо кандидатур до складу басейнової ради приймаються до 19.10.2023 року на електронну адресу Басейнового управління водних ресурсів річки Прип’ять: buvrp@buvrzt.gov.ua.

Контактна особа: Оксана Гоша, тел.:  096-14-04-967.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь