ЛОЦЕНТУМ запрошує дітей та молодь на екологічні гуртки

Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді запрошує дітей та молодь відвідати гуртки.

Заняття в гуртках відбуваються на безкоштовній основі за попередньої реєстрації на них за посиланням: http://surl.li/lpohs.

 Гурткову роботу проводять за наступними напрямками):

  • «Флористика та фітодизайн інтер’єру» (програма гуртка розрахована на дітей 12-17 років);
  • «Природа рідного краю» (програма гуртка розрахована на дітей молодшого та середнього шкільного віку);
  • «Любительське і спортивне рибальство» (програма гуртка розрахована на дітей 12-14 років);
  • «Юні квітникарі» (програма гуртка розрахована на дітей 10-12 років);
  • «Юні зоолого-тераріумісти» (програма гуртка розрахована на дітей 10-15 років);
  • «Юні акваріумісти» (програма гуртка розрахована на дітей 12-15 років);
  • «Основи ветеринарної медицини» (програма гуртка розрахована на дітей 14-17 років);

тощо.

Заняття проводяться на базі шкіл міста Львів та безпосередньо у КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» за адресою: вул.І.Франка, 133, м.Львів, детальніше за номером: (032) 276-46-07.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді – це заклад, який сприяє підвищенню екологічної свідомості населення, бо саме діти, які відвідують заняття, несуть знання додому і є тим рушієм, який берегтиме навколишнє середовище та змінюватиме екологічну культуру.

З оглядом занять та враженнями дітей від гурткової роботи можна ознайомитися на відео за посиланням: http://surl.li/lpols

Також у КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» зазначають, що мають відкриті вакансії керівника гуртка (2 ставки) за напрямами: екологія та охорона довкілля, біологічний, зоолого-тваринницький, квітково-декоративний, сільськогосподарський, декоративно-ужитковий. (детальніше за номером телефону: (098) 441- 88-77 (Ольга, заступник директора з НВР)).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь