Відбулося підсумкове засідання робочої групи екологічного напрямку з розроблення проєкту Стратегії розвитку Львівської агломерації на період до 2027 року

26 вересня 2023 року під головуванням т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Оксани Війтик відбулося ІІІ (підсумкове) засідання галузевої робочої групи «Екологія» з розроблення проєкту Стратегії розвитку Львівської агломерації на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2023-2025 роки.

На засіданні були присутні представники територіальних громад, науковці, модератор та консультанти Програм Ради Європи.

Під час засідання відбулося представлення системи цілепокладання Стратегії розвитку Львівської агломерації, обговорено пілотні проєкти екологічного спрямування, технічні задання на проєкти регіонального розвитку, що будуть включені до Плану заходів, ретроперспективу процесу роботи над Стратегією розвитку Львівської агломерації.

Нагадуємо, 18.10.2022 року розпорядженням голови Львівської обласної військової адміністрації «Про розроблення проєктів Стратегії розвитку Львівської агломерації на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2025 роки» розпочато підготовку Стратегії Львівської агломерації. Підтримку у стратегічному плануванні надає Програма Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні» із залученням Фонду розвитку місцевої демократії ім. Єжи Регульского (Польща).

«Результатом розроблення якісної Стратегії розвитку Львівської агломерації є отримання документу, який об’єднає 18 територіальних громад нашої області на шляху до спільного вирішення проблем соціального, екологічного, економічного розвитку територій агломерації» – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь