Мобільний застосунок «Сила ЕкоБульбашки» доступний для завантаження

 Екологічне виховання і екологічна освіта для дітей – сприяє формуванню екологічної свідомості суспільства. Завдяки цьому діти хочуть бути екологічно свідомими та прагнуть зробити власний внесок у збереження навколишнього середовища.

Саме з метою поширення екологічної освіти Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді в рамках спільного проєкту з Міністерством освіти і науки України, розроблено освітньо екологічний застосунок для мобільних пристроїв  «Power of EcoBubble».

 «Power of EcoBubble» – це екологічна пізнавально розважальна гра для юних натуралістів та екоактивістів, яка дозволить гравцям у цікавій формі отримати знання з охорони навколишнього природного середовища.

Головним персонажем гри є ЕкоБульбашка – який дає цінні поради, підказки та знайомить з основами екологічного знання. Користувачі зможуть отримати теоретичні знання за напрямками:

  • – теорія 7 стовпів;
  • – сортування сміття;
  • – водокористування;
  • – користь дерев;
  • – свідоме споживання.

Після проходження теоретичної частини є можливість закріпити все вивчене у ігровій формі. Зусилля користувачів стануть ключем до очищення Планети. ЕкоБульбашка, яка знає про екологію все, та завжди готова прийти на допомогу.

Мобільний застосунок створений в межах освітньої програми «Інноваційні технології у формуванні екологічної освіти» та за сприяння «The Elfenworks Foundation».

Детальніша інформація про мобільний застосунок за посиланням: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6692860665971730084

«У наш час надзвичайно важливо усвідомлювати нерозривний зв’язок природи і людини, що носить взаємний характер. Свідоме і бережливе ставлення кожної людини до природи можливе тільки при наявності екологічної культури, широких екологічних знань, які повинні формуватися, починаючи з дитинства.  «Power of EcoBubble» перший мобільний застосунок – спрямований на допомогу дітям у екологічному вихованні» – зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь