Анонс. Графік громадських слухань з оцінки впливу на довкілля у режимі відеоконференції у жовтні

Інформуємо про громадські обговорення звітів з оцінки впливу на довкілля, що відбудуться в жовтні у режимі відеоконференції, та до яких закликаємо долучатися всіх охочих.

Нагадуємо, громадські обговорення проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Посилання на наступні відеоконференції:
1) Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Реконструкція шлюзу регулятора № 6 з влаштуванням нових гідротехнічних споруд для відведення води на вул. Січових Стрільців б. 4, в смт Івано-Франкове, Івано-Франківська ТГ, Яворівський район, Львівська область”
Вівторок, 3 жовтня · 11:00 – 12:00
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/ccx-mmew-qbm

2) Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Реконструкція ПЗГ Гірське. Повернення супутньо-пластових вод (СПВ) в надра Гірського газового родовища отриманих при видобуванні корисних копалин (вуглеводнів) в межах Гірського газового родовища”
Середа, 4 жовтня · 11:00 – 12:00
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/uxc-pyax-pvz

3) Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Реконструкція існуючих будівель і споруд тваринницького комплексу під птахоферму для вирощування курей бройлерів в селі Гута Буської територіальної громади Золочівського району Львівської області”
Четвер, 5 жовтня · 11:00 – 12:00
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/gsw-fiue-ysw

4) Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Реконструкція нафтопроводів DN500 і DN700 на дільниці «Броди-Держкордон» км157-км165 МН «Дружба» з їх демонтажем. Україна, Львівська область, Стрийський район”
Вівторок, 10 жовтня · 11:00 – 12:00
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/sms-pgrk-pmu

5) Громадське слухання щодо “Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності “Розробка ділянки №2 Роздільського родовища глин легкоплавких, суглинків та супісків для виробництва цегли в Стрийському районі Львівської області в межах спеціального дозволу № 6701 від 11 травня 2023р. на користування надрами ділянки №2 Роздільського родовища”.
Середа, 11 жовтня · 11:00 – 12:00
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/kvy-cdyd-deh

Із записами всіх відеоконференцій можна ознайомитися на YouTube каналі за посиланням: https://www.youtube.com/@OVDSEOLVIV

За анонсами всіх громадських слухань у режимі відеоконференції, слідкуйте на сайті Департаменту, а також на сторінках Департаменту у соцмережах.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь