Перехід до чистої енергії з Програмою ЄС LIFE 2023

Встигніть подати проєктну заявку для участі у Програмі Європейського Союзу LIFE 2023 та станьте частиною переходу на чисту енергію із своєю проєктною ідеєю.

Станом на сьогодні триває прийом проєктних заявок для участі у 13 конкурсах Програми LIFE за напрямком «Перехід до чистої енергії». Загальний бюджет фінансування цього напрямку становить 99 мільйонів євро для підтримки поданих проєктів із ставкою співфінансування  95 %. Прийом заявок триватиме до 16 листопада 2023 року.

Проєкти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (органи місцевого самоврядування, центральні та територіальні ОВВ, установи державної, комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації) тощо. Також заявки можуть подаватися одним подавачем або у консорціуму учасників.

Загальна інформація про конкурси проєктних пропозицій за посиланням: http://surl.li/grdex 

Оголошені конкурси пропозицій доступні на Порталі фінансування та тендерів ЄС – https://cutt.ly/r751lHT.

«Після приєднання України до Програми ЄС LIFЕ ми отримали унікальну можливість залучати кошти Європейського Союзу для розвитку довкіллєвої сфери, адже кошти цієї Програми спрямовуються виключно для реалізації природоохоронних заходів. До 16 листопада 2023 року триватиме прийом проєктних заявок за напрямком «Перехід до чистої енергії». На конкурси слід подавати проєктні ідеї, які мають на меті припинення використання викопного палива та повного переходу на безвуглецеві технології, ощадливого енергоспоживання та використання відновлюваних джерел енергії» зазначає Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь