Анонс. Представників ЗМІ запрошують на Презентація проєкту “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” у Львівській області

26 вересня 2023 року у Львові в офлайн форматі відбудеться Презентацію проєкту «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні» у Львівській області.
ГО “Еколтава”, яка впроваджує проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА” запрошує представників та представниць місцевих медіа відвідати цей захід.

В рамках зустрічі ГО «Еколтава» зустрінеться з 10 громадами Львівської області, які стали учасницями проєкту. На установчих зборах організатори ознайомлять представників (-ць) громад з основними етапами впровадження Проєкту, можливостями для навчання, менторства та подальшої розробки дорожніх карт і Місцевих планів управління відходами.

Час проведення зустрічі: 15.15 – 17.15

Місце проведення: місто Львів (місце проведення буде повідомлено підтвердженим учасникам)

У ГО «Еколтава» зазначають, що зазначений Проєкт покликаний підвищити спроможність органів місцевого самоврядування (ОМС) щодо ефективного управління муніципальними відходами. Зокрема, представники та представниці ОМС братимуть участь у Школі муніципального менеджменту відходів та навчатимуться готувати дорожні карти Місцевих планів управління відходами.

Акредитація для журналістів (-ок) є обов’язковою і відкрита до 25 вересня 2023 року до 13.00: https://forms.gle/JkZkCQt8syNJ5umg7 

Акредитовані учасники (-ці) отримають підтвердження на пошту до 25 вересня 2023 року до 15.00.

Зустріч відбудеться в рамках реалізації грантового проєкту «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні». Зустріч стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь