Запрошуємо представників громад Львівщини до участі в онлайн засіданні басейнової ради Дністра

22 вересня о 10:00 відбудеться чергове засідання басейнової ради Дністра, яке проходитиме у форматі відеоконференції за допомогою сервісу Google Meet.

До участі в заході організатори запрошують представників громадських організацій, органів влади і місцевого самоврядування, експертів, вчених та фахівців водогосподарсько-екологічного напрямку.

Під час зустрічі розглядатимуться такі питання:

  • – повний перелік програм (планів) для району річкового басейну Дністра, їх зміст та проблеми, які передбачено розв’язати;
  • – нові можливості та перспективи для здійснення моніторингу вод лабораторією моніторингу вод Західного регіону;
  • – звіт голови про діяльність Басейнової ради Дністра.

Т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик, зазначає, що Програма заходів для річкового басейну Дністра передбачає залучення зовнішніх коштів для будівництва та модернізації очисних споруд, тому важливо активно долучатися до обговорення планів заходів.

Відеозустріч вимагає схвалення підключення до конференції, тому розпочати реєстрацію варто завчасно – з 9:30. Якщо підключення не відбудеться одразу, необхідно приєднуватись повторно.

Для отримання додаткової інформації та підключення до онлайн-заходу необхідно звертатися до контактної особи: Іванна Гнатишин – секретар Басейнової ради, тел. (0342) 52 31 42, e-mail: ivannagnat@ukr.net.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь