“Сила в єдності”: понад 100 тис. грн. зібрано для потреб військових

Минулими вихідними, 02.09.2023, відбувся третій щорічний благодійний велопробіг «Сила в єдності», який пролягав територією 5 громад області та об’єднав понад 300 учасників.

Захід відбувся за ініціативи РЛП «Стільське Горбогір’я» у співпраці з Тростянецькою, Миколаївською, Новороздільською, Розвадівською, та Ходорівською територіальними громадами Львівщини та ранчо «Гута Щирецька».

В рамках велоакції зібрано 108 тис. гривень, які передадуть для потреб 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України

Андрій Жила, директор регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я» по завершенні велопробігу зазначив, що учасники стартували у 5 громадах області та об’єднувалися у спільну колону і фінішували у с.Поляна на ранчо «Гута Щирецька», де також відбулися виступи талановитої української молоді, презентація місцевої кухні та благодійний аукціон.

Організатори події подякували всім, хто долучився та допоміг зібрати кошти для потреб Збройних сил України!

 

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/ekologialoda/posts/pfbid035dyigewygsPxXrXLseAyxAWU9v1TNkmbXyJgxWgW5cvmri7sdmNrpPcQSWLhuhSVl

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь