Проведення заходів з нагоди 20-тирічя українсько-польського транскордонного співробітництва

У рамках проведення заходів з нагоди 20-тирічя українсько-польського транскордонного співробітництва, презентуються найкращі проекти Програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

«Для нас цінно і важливо, що одним із десяти успішно реалізованих об’єктів є еколого-просвітницький візит-центр Яворівського НПП, збудований в рамках Проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони». Це шлях, який ми протягом 5-ти років пройшли спільно з партнерами проєкту задля створення умов для якісної екологічної освіти, популяризації та збереження природної спадщини, поліпшенню іміджу та привабливості регіону Розточчя», – зазначила Оксана Війтик.

За 20 років Польсько-українського транскордонного співробітництва! Маю чесь представляти вже другий реалізований проект з твердим компонентом: «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони».

У відпочинковому осередку «Верещиця» Яворівського НПП відбулося святкування 20-річчя Польсько-українського транскордонного співробітництва.

– Представництвом Програми Interreg NEXT Польща-Україна проведено заходи, які демонструють ефекти найкраще реалізованих проєктів Програми ПБУ 2014-2020.

– Одним із десяти успішно реалізованих об’єктів є еколого-просвітницький візит-центр Яворівського НПП, збудований в рамках Проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони». Для учасників провели цікаву екскурсію, майстер-клас з розпису Яворівської іграшки та віртуальну подорож Розточчям за допомогою 3D окулярів.

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь