Яворівському НПП – чверть століття

Національний природний парк «Яворівський» – природоохоронна рекреаційна, культурно-освітня, науково-дослідна установа загальнодержавного значення, який створено Указом Президента України від 04.07.1998 № 744/98 на площі 7078,6 га.

Яворівський національний природний парк – це парк, який створено з метою збереження, відтворення та раціонального використання типових та унікальних лісостепових ландшафтів та інших природних комплексів головного європейського вододілу, які мають важливе природоохоронне, наукове, естетичне, освітнє, рекреаційне та оздоровче значення; це парк, який за чверть століття вже виховав не одне покоління природохоронців та реалізував не один вдалий проєкт; це парк, який ділиться власними напрацюваннями та досвідом з іншими природоохоронними установами України.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів разом із колективом дякує за роботу, яку провадить природоохоронна установа та щиро долучається до вітань, які сьогодні звучать для працівників Яворівського НПП та всіх, хто долучається до його роботи, хай парк і надалі розвивається та реалізовує всі природоохоронні ідеї на благо збереження природного різноманіття.

Детальніше про послуги, які надає парк можна дізнатися за посиланням: https://yavorivskyi-park.in.ua/ або безпосередньо на сторінці парку у Facebook (https://www.facebook.com/yavorivskiynpp/ ).

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь