Триває конкурс на найкраще відео екологічної тематики з елементами анімації «Збережемо красу моєї Батьківщини»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді ініціював проведення творчого конкурсу на найкраще відео екологічної тематики з елементами анімації «Збережемо красу моєї Батьківщини».

Метою проведення конкурсу є привернути увагу до збереження та відновлення краси природи рідного краю для наступних поколінь, формувати основи екологічної культури і мислення, розвивати спостережливість, образну пам’ять, увагу, кмітливість, виховувати бережливе ставлення до навколишнього середовища, любов до природи та рідного краю.

До участі у Конкурсі запрошуються учнівська молодь закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студенти професійної (професійно-технічної) освіти.

Організатори зазначають, що у відео потрібно зобразити красу природи рідного краю, вплив людини на неї та важливість її збереження у первинному вигляді.  

Прийом конкурсних робіт триває до 14 серпня 2023 року.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/wi3DuyuPp19E4nyE6 

Вимоги до конкурсних робіт: 

  • робота має бути у форматі mp4 обсягом до 2 хвилин;
  • відео не повинно містити плагіату;
  • робота виконується українською мовою з урахуванням вимог сучасного українського правопису;
  • відео передбачає наявність титульної сторінки, на якій наводяться такі дані: назва роботи; прізвище, ім’я, по батькові автора; назва навчального закладу; клас, курс.

Також зазначаємо, що додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати за електронною адресою: myroshnyk@nenc.gov.ua та тел. +380508592489 (Олександра Петрівна Мирошник).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь