Долучайтеся до Тренінгу для представників Львівщини, які планують подаватися на І конкурс проєктних заявок INTERREG NEXT ПОЛЬЩА-УКРАЇНА 2021-2027

31 травня 2023 року стартував прийом заявок на Перший конкурс проєктів у рамках Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027, за пріоритетами «Довкілля» та «Здоров’я».

Метою Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021–2027 (далі – Програма) є підтримка процесів транскордонного розвитку на кордоні Польщі та України, Програма спрямована на польські та українські прикордонні регіони та всі некомерційні установи, що походять з цих регіонів.

Спільний Секретаріат Програми організовує навчальні тренінги для потенційних заявників у кожному регіоні території Програми щодо умов конкурсу. Для участі у тренінгу необхідно пройти реєстрацію до 12 червня 2023 року, за посиланням.

Тренінг для Львівської області  відбудеться 19 червня 2023 року у м. Львів, програма тренінгу доступна за посиланням.

Нагадуємо, що Пріоритет «Довкілля» включає у себе наступні цілі та заходи:

Ціль 1 – Сприяння адаптації до змін клімату, запобіганню ризикам та підвищенню стійкості до стихійних лих і катастроф з урахуванням екосистемних підходів:

Заходи:

  • Популяризація та реалізація заходів, пов’язаних зі стійкістю до зміни клімату – стихійні лиха та пожежі;
  • Запобігання ризикам та пом’якшення наслідків інших локальних загроз і катастроф, пов’язаних з антропогенною діяльністю.

Ціль 2 –  Сприяння доступу до води та сталого управління водними ресурсами:

Заходи:

  • Охорона та покращення стану водних ресурсів, стале управління водними ресурсами;
  • Розвиток каналізаційної інфраструктури та покращення управління стічними водами;
  • Покращення мережі водопостачання населення.

Ціль 3 – Посилення захисту та збереження природи, біорізноманіття зеленої інфраструктури, у тому числі на міських територіях, та зменшення всіх форм забруднення:

Заходи:

  • Охорона, відновлення та стале використання цінних заповідних природних територій з особливим акцентом на транскордонних територіях;
  • Охорона біорізноманіття та моніторинг стану довкілля;

Детальніша інформація про  можливості участі у Програмі за посиланням: https://www.pl-ua.eu/en.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь