На зустрічі Асоціації «ЕКО кластер» обговорили наступні кроки у напрямку охорони довкілля і сталого розвитку

Вчора, 07.06.2023, у Львові відбулася зустріч членів ГС «Асоціації «ЕКО кластер» під час якої обговорили наступні кроки Асоціації у напрямку охорони довкілля і сталого розвитку. Участь у зустрічі взяла також т.в.о. начальника департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Оксана Війтик

Під час зустрічі Голова Асоціації Олег Бота поділився здобутками за попередній період та напрацюваннями, які заплановано втілити у майбутньому, а виконавчий директор Асоціації Олена Вітрак представила концепцію Еко Бізнес школи і Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату.

Бізнес в Україні повинен бути провідником екологізації свідомості та економічної поведінки, як найбільш активна суспільна верства, який має будувати свою діяльність з урахуванням принципів екологічної відповідальності та сталого розвитку. Саме тому, в рамках Асоціації «ЕКО кластер», створено Еко Бізнес школу, щоб максимально використовувати всі можливості платформи Асоціації для розвитку бізнесу, із врахуванням принципів сталого розвитку і охорони довкілля – зазначила Олена Вітрак.

Т.в.о. начальника департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Оксана Війтик, директор Наукового парку Львівського національного університету імені Івана Франка «Інновації та підприємництво» Назарій Демчишак та Голова Львівської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги Мирослав Мальований висловили свою підтримку реалізації концепції Еко Бізнес школи.

Розроблена Стратегія є альтернативним документом до затвердженої в області Стратегії, що визначає ключові вектори розвитку регіону на довгострокову перспективу в сфері екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату із врахуванням принципів Європейського зеленого курсу – зазначають в Асоціації «ЕКО кластер».

Юрій Пульгун, директор компанії «Стронг Енерджі Захід», також ознайомив присутніх з інноваціями в сільському господарстві на прикладі діяльності власної компанії та заручився підтримкою в реалізації спільних проєктів і пошуку джерел для їх фінансування в майбутньому.

ГС «Асоціації «ЕКО кластер» запрошує природоорієнтовані компанії та організації долучатися до Асоціації «ЕКО кластер». Детальніше щодо співпраці та членства можна дізнатися за номером телефону: +380 67 725 54 32, а також про діяльність кластеру можна дізнатися на каналі ECO CLUSTER UA https://t.me/EnvRespBusiness   

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь