Деревообробка-2023 – у Львові розпочала роботу 24-а Міжнародна виставка деревообробної промисловості

Сьогодні на Арена-Львів відкрилася 24 виставка Міжнародна виставка деревообробної промисловості «Деревообробка-2023». Участь у відкритті взяли заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Бучко та т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

 

Для нас цінно, що в часі війни є можливість організувати цей важливий захід, бо для Львівщини деревообробна галузь та лісове господарство становлять разом провідну галузь промисловості, адже більше 30-ти відсотків нашої області вкриті лісом. Саме тут заготовлюється і виготовлюється деревина, а це сьома частина валового регіонального продукту. Лісове господарство і деревообробна галузь забезпечують працевлаштування більш ніж 14 тис. працівників і є одними із основних бюджетоутворюючих суб’єктів господарювання Львівщини. Україні потрібно задіяти якомога більше ресурсів для боротьби з ворогом, а для цього необхідно зберегти економічну стійкість країни, – зазначив Юрій Бучко, відкриваючи виставку.

Для деревообробників, меблевиків, лісівників і усіх дотичних виставка є унікальною платформою, яка дає можливість презентувати свій бренд, зміцнити ділові відносини, знайти нових партнерів та зрозуміти тенденції на ринку.

Оксана Війтик, після відвідин деревообробної виставки також зазначила, що в часи Другої світової війни та повоєнний період наші ліси були надійним сховом для хлопців, які боролись за незалежність України. Так і зараз ми відправляємо нашим хлопцям деревину, яка захищає їх на передовій від ворожих обстрілів, адже людське життя – найбільша цінність, а такі виставки важливі, бо дають змогу деревообробникам, меблевикам, лісівникам впроваджувати новітні ресурсозберігаючі технології та інновації на підприємствах.

Нагадуємо, що 24 виставка «Деревообробка-2023» об’єднала 64 учасники з 12-ти регіонів України та триватиме до 9 червня. Організаторами заходу є ПрАТ «Гал-ЕКСПО».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь