Сонячні панелі для лікарень та водоканалів громад Львівщини

 ГО «Екоклуб» збирає контакти українських територіальних громад, які зацікавлені у встановленні сонячних електростанцій (СЕС) для критичної інфраструктури.

В Екоклубі зазначають, що для зацікавлених громад їх експерти розроблять техніко-економічні обґрунтування – документи, які містять інформацію щодо технічної та економічної доцільності реалізації проєктів.

Охочим представникам громад необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.office.com/e/G7xj7rd35T , заповнивши її громада висловлює попередній інтерес до спільних проєктів з Екоклубом. За її результатами буде надіслана наступна анкета, яка міститиме питання щодо технічних, економічних та організаційних деталей.

Контакти для додаткової інформації: Олена Кондратюк, +380966975125, kondratyuk@ecoclubrivne.org

Повідомляємо, що команда ГО «Екоклуб» допомогла залучити співфінансування та надала технічну підтримку вже десятьом громадам в рамках свого проєкту Solar Aid For Ukraine.

Зокрема, серед громад Львівщини для забезпечення енергетичної безпеки до проєкту вже долучилася Бродівська міська рада, детальніше про її участь у проєкті за посиланням: http://surl.li/hignj 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь