Ботанічний сад ЛНУ ім.І.Франка запрошує в гості

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка вже відкрито для відвідувачів. Встигніть завітати до установи та помилуватися зібраною колекцією  рослин.

Щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі адміністрація ботанічного саду запрошує всіх охочих з 10:00 до 18:00 відвідати  оранжереї та територію саду, які знаходяться за адресою: вул. Черемшини, 44, м.Львів.

Придбати квиток можна безпосередньо при вході на територію ботанічного саду. Відвідувачів просять звернути увагу, що оплата квитків здійснюється через термінал ПриватБанку тільки готівкою або карткою.

Деталі щодо вартості вхідних квитків та інших послуг: 

  • вхід на територію комплексу коштує 80 грн, відвідати ботсад та оранжерею можна за 120 грн. Пільгові квитки для учнів і студентів коштують 50 грн і 90 грн відповідно;
  • безкоштовно відвідати ботсад можуть діти шкільного віку, діти-сироти, строковики, учасники бойових дій, люди з інвалідність І та ІІ групи;
  • замовити екскурсію можна за попереднім записом за номером телефону: (097) 112 81 71. Екскурсія, крім вартості вхідного квитка, коштує 600 грн. Фото- та відеозйомка на території комплексу коштує 1300 грн/год.

Зазначаємо, що Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. Він заснований у 1852 році, має тривалу історію та надзвичайно багату колекцію рослин.

Станом на сьогодні Ботанічний сад – це навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа при франковому університеті, яка веде широку просвітницьку діяльність, що спрямована на поширення ботанічних та екологічних знань серед населення.