Анонс. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан збереження природного різноманіття та сталого використання ресурсів природно-заповідних територій»

З нагоди 25-ї річниці створення Яворівського національного природного парку 7 липня 2023 року в смт Івано-Франкове відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан збереження природного різноманіття та сталого використання ресурсів природно-заповідних територій».

 Основними темами конференції будуть:

  1. Стан та перспективи розвитку природно-заповідного фонду України.
  2. Вивчення і збереження ландшафтного та біотичного різноманіття.
  3. Рекреаційно-туристична та еколого-просвітницька діяльність.
  4. Збереження об’єктів і традицій етнокультурної та духовної спадщини.

Участь у заході безкоштовна.

Заявки на участь у конференції приймаються до 20 червня 2023 року на електронну пошту yavorivskiynpp@gmail.com .

Зразок заявки за посиланням: http://surl.li/gzdaz

До участі у конференції присвяченій 25-й річниці створення Яворівського національного природного парку запрошуються вчені та науковці, аспіранти та студенти, вчителі та представники установ, які працюють у сфері збереження природного середовища.

 Телефон для довідок: Любинець Ірина (+380 962749484).

 Конференція організовується Яворівським національним природним парком за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради, Івано-Франківської селищної ради та Біосферного резервату «Розточчя».

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь